Σκουπίδι η σκέψη την πετώ τη λογική απαρνιέμαι, μ' ένα σαράκι αρμένικο για δρόμους που δε θέλησα στις χαραυγές ξεχνιέμαι.

25 Δεκ 2008

Ναι αλλά σκέψου τη θετική ενέργεια

in reply to: "Μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα..."

Τα "Χριστούγεννα" του καθενός μας δεν είναι απαραίτητο να είναι μία φορά το χρόνο και μάλιστα στις 25/12. Ο Αγ. Βασίλης μπορεί να έρθει νωρίτερα, μπορεί να έρθει σε ένα ναι,σε ένα γλυκό χαμόγελο, σε μία και μόνο ματιά, σε μία τυχαία συνάντηση με ένα φίλο παλιό, μπορεί τέλος να έρθει γύρω από ένα τραπέζι με φίλους καλούς και μπύρες πολλές (εσείς αγαπητή follower τον έχετε καθε εβδομάδα στο σπίτι :-))

Αλλά τα "συμβατικά" Χριστούγεννα είναι κάτι παραπάνω από ένα δέντρο και τα μελομακάρονα (παρένθεση, μην τολμήσεις να μην μου κρατήσεις, θέλω να δοκιμάσω από τα πρώτα). Δεν είναι απαραίτητο να τα γιορτάσεις, δεν έχουμε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο για αυτό.

Μία σύμβαση έχουμε κάνει που λέει ότι αυτές τις ημέρες του χρόνου θα προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ να είμαστε λίγο καλύτεροι, θα προσπαθήσουμε να στολίσουμε ΟΛΟΙ το σπιτι μας και θα φωνάξουμε δυο καλούς φίλους που ίσως δεν τους "χορτάσαμε" μέσα στο χρόνο, θα κάνουμε ΟΛΟΙ μια καλή σκέψη και ίσως να προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ να συγχωρέσουμε τους ανθρώπους που μας πλήγωσαν.

Σκέψου τη θετική ενέργεια που μαζεύεται στον κόσμο...

Μην περιμένεις άλλο, τα Χριστούγεννα ήταν ήδη εδώ :-)
χο χο χο

1 σχόλιο:

  1. Καλέ μου φίλε, είμαι καλά, θέλω να σε ενημερώσω για αρχή. Πλημμυρίζω από θετική ενέργεια και το ξέρεις. Αλλά, όπως είπα, αφού δεν έχω παιδιά ακόμα φέτος, δεν θέλω "glitter και στολίδια". That's all.
    Υ.Γ. Τα μελομακάρονα δεν χαλάνε? Εγώ να σου κρατήσω αλλά πως θα είναι μετά από τόσο καιρό που θα κάνεις να γυρίσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Followers

ForaCamp - η τεχνολογία, στα καλύτερα της!

LaptopBlog.GR


My Flickr