Σκουπίδι η σκέψη την πετώ τη λογική απαρνιέμαι, μ' ένα σαράκι αρμένικο για δρόμους που δε θέλησα στις χαραυγές ξεχνιέμαι.

21 Μαΐ 2009

Wooz.gr, γιατί woozτάρουμε τη φωτογραφία :-)




Συγχωρέστε μου το λογοπαίγνιο στον τίτλο, είναι 9 παρά τέταρτο μίας γεμάτης ημέρας στο γραφείο. Τις τελευταίες ημέρες ασχολούμαι έντονα με το Wooz.gr. Το Wooz.gr είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας και του ψώνιου, αν θέλετε, μιας ομάδας ανθρώπων που αποφάσισαν εν μέσω project που τρέχουν, deadlines κ.λπ. κ.λπ. να αφιερώσουν τον ελεύθερό τους χρόνο (λέμε τώρα :-) ) για να φτιάξουν ένα φωτογραφικό site που θα έχει όλα όσα έψαχναν αριστερά και δεξιά στο Internet και δεν τα έβρισκαν :-).

Στο Wooz.gr μπορείτε να βρείτε όμορφες συλλογές φωτογραφιών από θέματα που μας κινούν το ενδιαφέρον, μπορείτε να ανεβάσετε τις δικές σας, να σχολιάσετε, να αξιολογήσετε, να συζητήσετε, να ενημερωθείτε, να... να.... Το Wooz.gr είναι λοιπόν online και σας περιμένει. Αν έχετε και εσείς λίγο από το ψώνιο της φωτογραφίας μέσα σας νομίζω ότι θα σας αρέσει. Ελάτε λοιπόν να φτιάξουμε το καλύτερο φωτογραφικό site στο ελληνικό Internet και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers

ForaCamp - η τεχνολογία, στα καλύτερα της!

LaptopBlog.GR


My Flickr