Σκουπίδι η σκέψη την πετώ τη λογική απαρνιέμαι, μ' ένα σαράκι αρμένικο για δρόμους που δε θέλησα στις χαραυγές ξεχνιέμαι.

1 Μαρ 2009

Σκούριασε...


(518), originally uploaded by ben.tham.

Κάποιος το έβαψε κόκκινο και με πολύ μεράκι έγραψε και κάτι πάνω του για να το βλέπουν οι άλλοι και να το αναγνωρίζουν ως δικό του...

Βλέπω καμιά φορά παλιά αυτοκίνητα, παρατημένα στην άκρη του δρόμου ή σε κάποιο χωράφι να πεθαίνουν σιγά σιγά, να μολύνουν με την παρουσία τους την εικόνα.

Σκέφτομαι ότι κάποιος αγόρασε αυτό το αυτοκίνητο, πριν από χρόνια, πήγε πρώτα στο σπίτι για να το δείξει στους δικούς του, όλοι του ευχήθηκαν καλοτάξιδο, το ασήμωσαν, ζήτησαν βόλτα. Όνειρο για μία καλύτερη ζωή, εργαλείο δουλειάς, το αυτοκίνητο για τον Έλληνα.

Τι ιστορίες θα έλεγε αυτό αν μπορούσε να μας μιλήσει; Πόσες χιλιάδες χλμ έχει διανύσει, που έχει φτάσει;

1 σχόλιο:

  1. Charalampe είναι απίστευτο! Έγραψες περίπου αυτά που γράφω για μια σελίδα με φωτογραφίες που ετοιμάζω για το blog μου. Έχω το μεράκι να φωτογραφίζω παλιά εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα όπου τα βρίσκω. Τελευταία δυσκολεύομαι να βρω γιατί τα μαζεύουν για ανακύκλωση. Σχεδόν όλες οι φωτογραφίες που έχω είναι τυπωμένες σε χαρτί γιατί όταν τις έβγαζα δεν υπήρχε ψηφιακή. Τώρα προσπαθώ να τις σκανάρω και να βάλω κάποιο watermark. Όταν τελειώσω θα τις ανεβάσω.
    Χαίρομαι που έχουμε την ίδια ματιά γι αυτά τα αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Followers

ForaCamp - η τεχνολογία, στα καλύτερα της!

LaptopBlog.GR


My Flickr